Chakra Balancing (yoga+meditatie)

Balance between body and mind


Tina De Jonge

Gezondheids- en Stresstherapie

Relaxatietherapie - Yoga - WorkshopsChakra Mind-Body Balance van 20 tot 21u


Dinsdag 30 april + 4-7-14-21 mei + 4-11-18 juni


Er zijn 7 belangrijke energiecentra in het lichaam, bekend als chakra's. Elk chakra bevindt zich in ons ganse lichaam zodat het correleert met specifieke lichamelijke kwalen en fysieke disfuncties; elk energiecentrum huisvest ook onze mentale en emotionele krachten. Wanneer we een fysiek probleem hebben, creëert het zwakke punten in ons emotionele gedrag. Wanneer we de verstoorde energie van het lichaam loslaten, kan dit elke blokkade, stijfheid of storing in dat gebied ongedaan maken.


Het opruimen van de energie kan ook onze emotionele gemoedstoestand in evenwicht brengen. De Chakra Mind-Body Balance is tweerichtingsverkeer: als er bepaalde angsten en emoties zijn waar we aan vasthouden, ervaren we ook fysieke beperkingen.


Als je pijn of stijfheid hebt of bepaalde terugkerende emoties en angsten, dan is dit beslist iets voor jou ! Samen gaan we op zoek welk chakra wordt beïnvloed of geblokkeerd.


Om onze chakra's terug in balans te brengen maken we gebruik van Yoga, meditatie, visualisatie, ...


Je kan reserveren voor deze reeks via tina@pranabalance.be.


Deelname bedraagt €88 (voor de 8 sessies)


Reserveren is noodzakelijk ! Plaatsen zijn beperkt !

Uw reservatie is definitief na overschrijving van de bijdrage op onze Bankrekening BE31 7380 3149 9255 met vermelding van uw naam + Chakra Body-Mind Balance