Workshop 'Bewustworden van jouw natuur'

Balance between body and mind

 

Tina De Jonge

Gezondheids- en Stresstherapie

Relaxatietherapie - Yoga - Workshops

 

 

Workshop “Bewust-worden van jouw natuur”

 

Zaterdag 16 februari 2019 van 13u30 tot 17u

 

Om vrij en gelukkig jezelf te zijn, is het het belangrijkste om de ware reden van het leven te begrijpen.

Tijdens deze namiddag gaan we op zoek naar onszelf. Leren we ons bewust worden van onze ware natuur. Iedereen is anders. Iedereen heeft een ander temperament. We zijn allemaal een andere samenstelling van de vier natuur elementen; vuur, water, lucht en aarde.

 

Naast deze 4 elementen hebben we nog een 5e element … de ether of het universum … Dit element bepaalt vooral ons spiritueel bewustzijn. Reeds jaren proberen mensen om steeds de juiste balans te vinden in hun leven. Er wordt ons gezegd dat we moeten loslaten, dat we moeten verstillen, dat we moeten een juiste structuur aanbrengen, dat we moeten bewust-worden en mindful leven …. Maar als we niet in staat zijn om ons met de juiste energie op te laden, blijkt dit een onbegonnen klus en blijven we ronddraaien in een vicieuze cirkel … Daarom gaan we via begeleide meditaties contact maken met onszelf en met deze energiebron in ons lichaam, die ons in staat zal stellen om de kracht te vinden en ons het pad zal wijzen naar bewustwording en naar onze ware natuur.

 

Barbara Van Wonterghem (41j, zaakvoerster van Huis Van Wonterghem Kuurne, Gravenhof te Dworp en Carré Willebroek) is een ware ontdekkingsreizigster in haar eigen bewustwordingsproces. Graag wil zij het verhaal van haar intense reis met jullie delen. Door het delen van haar verhaal wil ze mensen inspireren om zelf ook op pad te gaan. Uit eigen ervaring weet ze dat iedereen zijn eigen pad te bewandelen heeft, maar met enige tips en tricks kan de tocht alvast vlotter en/of aangenamer verlopen.

 

Je kan reserveren voor deze workshop via tina@pranabalance.be

 

Deelname bedraagt €55 (Water, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen)

 

Reserveren is noodzakelijk ! Plaatsen zijn beperkt !

Uw reservatie is definitief na overschrijving van de bijdrage op onze Bankrekening BE31 7380 3149 9255 met vermelding van uw naam + vermelding workshop bewust-worden