Meditatie

KamaMuta MEDITATIE®

Moved by love, Touched by the spirit..


Woensdag 11-18-25 jan. / 8-15 febr. /

9 maart. 19u tot 20u15

 

Kama muta is het plotselinge gevoel van eenheid - van liefde, verbondenheid of vereniging - met een persoon, een team, de natuur, de kosmos, God of je ware zelf.

Kama muta is de meest intense en universele emotie ter wereld en een begrip uit het Sanskriet. Het betekent zoveel als ‘moved by love‘. Het is een plotseling gevoel van verbinding, dat fysiologische verschijnselen zoals kippenvel, tranende ogen of rillingen triggert. Je hapt even naar adem, je onderbuik wordt wakker en je hart springt open. Je voelt je volledig verbonden, met jezelf of met een ander, of

misschien wel met de kern van ons mens-zijn. Het verbindt je met je innerlijke kind. Het ego is even stil, je zelfgebouwde muur even afgebroken. Je hebt het gevoel dat de wereld even zonder rem door je heen spoelt.

Boven alles is dit moment verbonden met een intense emotie.

 

Onderzoekers benadrukken dat zelfs wanneer die emotie ‘negatief’ is, dus wanneer je je verbindt met bvb. een intens verdriet, het een positieve ervaring kan zijn. Zo kan het enorm troostend zijn om je te herinneren dat bijna elk mens op aarde ooit hetzelfde heeft gevoeld. Kama Muta werkt vooral verbindend, is breder dan liefde en is de essentie van ons mens-zijn.

 

Het mooie (en voor sommigen angstaanjagende) aan kama muta is dat er gewoon wat gebeurt, of je het nu wilt of niet. Je hoeft je ervaring niet te analyseren om er de vruchten van de plukken. KamaMuta Meditatie kan je helpen om oude emoties op te ruimen of het brengt je inspiratie voor een nieuw project.

 

Bij deze nieuwe en unieke meditatievorm ‘de KamaMuta Meditatie®’ gaan we ons lichaam en onze geest voorbereiden om een intense verbinding te maken, waardoor deze Kama Muta, dat intense gevoel van eenheid, liefde en verbondenheid kan ontstaan.

 

We maken hierbij gebruik van verschillende dynamische meditatietechnieken zoals ademhaling, yoga, beweging, kundalini,… om een diepe verbinding met onszelf te creëren, en daarna af te dalen in die intense stilte waar transformatie ontstaat.

Dat gevoel even los te komen van je geconstrueerde ‘ik’ en weg te zinken in een emotionele ervaring, kan heel heilzaam zijn voor je gezondheid.

 

Wil jij je graag verdiepen in je huidige meditatie?

Ben jij bereid om buiten je comfortzone te treden?

Ben jij klaar voor die intense transformatie?

Ben jij klaar om af te dalen, naar die stilte, diep in jezelf, waar transformatie ontstaat?

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw proces?

Dan is dit echt iets voor jou!!

Dan is dit de juiste stap voor jouw persoonlijke groeitraject!

Twijfel niet langer en schrijf je nu in voor deze reeks!!

Wees welkom!

 

Deze reeks is voor iedereen die ervaring heeft in meditatie. Ervaring is noodzakelijk! 

(twijfel je of dit echt iets is voor jou? Contacteer me via 0476/846.005)

Plaatsen zijn beperkt! (min. 6 personen en max. 10 personen)

 

Info en inschrijvingen via tina@pranabalance.be


 

Namaste, Tina

 

#meditatie #healing #bewustwording #bodymindconnection #transformatie #KamaMuta #pranabalancefalguniyoga #destiltevoor info en/of reservatie :

tina@pranabalance.be of 0476/846.005


Bankrekening

BE31 7380 3149 9255