Hatha Yoga - reeks

Balance between body and mind


Tina De Jonge

Gezondheids- en Stresstherapie

Relaxatietherapie - Yoga - Yoga therapie

Meditatie - Workshops - Reizen IndiaHatha yoga 


Dinsdag 21-28 april & 5-12-19-26 mei 

van 18u45 tot 19u45


In Hatha Yoga leggen we de nadruk op lichaamshouding, ademhaling én relaxatie. Hatha Yoga heeft een gunstige invloed op je algemeen fysiek en mentaal welzijn.
Tijdens de les leer je houdingen aan te nemen en leer je het bewust ervaren ervan. De nadruk ligt niet op het perfect uitvoeren van de houding (asana), maar wel op het 'transformerend' effect op je lichaam en geest. Zo wissel je tijdens de les actieve, fysieke bewegingen af met loutere ontspanning. Jouw ademhaling (pranayama) speelt een heel belangrijke rol doorheen de les: je leert correct te ademen zonder spanning op te bouwen, maar los te laten. Elke les is opgebouwd rond een aantal vaste elementen zoals ademhalingsoefeningen, opwarmingsoefeningen, yogahoudingen en een diepgaande relaxatie... door een afwisseling van inspanning en ontspanning brengen we het zenuwstelsel tot rust en balans in het lichaam.
Deze les is voor iedereen toegankelijk. Ervaring is niet noodzakelijk.


Je kan reserveren voor deze reeks via tina@pranabalance.be.


Deelname bedraagt €66 (voor de 6 sessies)


Reserveren is noodzakelijk ! Plaatsen zijn beperkt !
Uw reservatie is definitief na overschrijving van de bijdrage op onze Bankrekening BE31 7380 3149 9255 met vermelding van uw naam +

Hatha yoga


Graag tot dan !


Namaste, Tina x


(Alle lessen gaan pas door vanaf 6 deelnemers)